Poveste cu cântec

Ma uit in mine pe acorduri muzicale… Ma uit la El pe acorduri muzicale… Hai sa facem asta impreuna ! Ascund aici acorduri de cantec printre gandurile asternute… Le-am “ascuns” colorat ! Le-ai descoperit ?  :)  Zambesc… pentru ca le  “ascund” aici cu bucuria ca vor putea fi descoperite !! Le vreau de folos tie care citesti si asculti, le vreau pastrate spre a fi redescoperite de mine in momente in care, poate va fi nevoie sa mi se aminteasca locul unde, statornica Lui iubire, ne ascunde ocrotitor inimile: in inima Lui.

….  Sunt momente in care vad in sufletul meu  lipsa si desincronizare , diferente intre ceea ce stiu si ceea ce cred. Traiesc atunci intrebari si asteptare, mi-e frica de durere si de pierderi . Caut Adevarul. Fara El sunt  nici mai mult nici mai putin   decat o inima nesatisfacuta.
… Imi deschide Dumnezeu ochii sa-L vad.  Sunt binecuvantat doar pentru ca  El a deschis un drum , pentru ca El insusi, Calea, s-a deschis pentru mine, ca eu, intr-un fel unic si pretios, sa ajung  in Viata. Mi-a spus, imi spune: ” Aceasta este viata tadu lupta cea buna! E ceea ce se potriveste cu Mine! E ceea ce ti se potriveste!”. Cu siguranta asa este dar… uneori nu stiu prea bine de unde sa incep, adeseori sunt coplesit de frica si nu de putine ori mi-e greu parca si sa-L intreb ” De aici incotro mergem?”
… Ma invata, ma ajuta tot El, sa ma incred si sa-L pot urma. Si stii cum face asta, cum ma invata increderea?!?  Lasand valurile sa se ridice!! Sub puterea valurilor se darama, se zdrobesc, sunt maturate: visuri, dorinte, scopuri, repere, schele, proptele … colacii mei de salvare ce ma impiedica sa ajung la El. Dar valurile n-au sa ma inece, nu ma vor desparti de El! El ma prinde, ma sustine, n-am sa cad niciodata mai jos decat in mainile Lui Dumnezeu! A promis!
… Siguranta mea este ca  atunci cand nimeni altcineva nu stie cum ma simt in valuri, El ma stie. Lui Ii pasa. La  distanta de o rugaciune Ii pot auzi vocea iar faptul de  a-L stii cu mine  schimba tot. Ii datorez totul Ma daruiesc Lui  : Doamne, lucreaza in felul Tau !
…  Gandurile Lui sunt o uimire pentru mine, nu le pot patrunde ori intelege… da, sunt o uimire!!! Pentru ca eu vad, inca, doar in parte  imi ramane decat  sa zic :  ” Condu Tu voia mea in acord cu Tine care esti uimitor !! ” Imi ramane sa imi pun increderea, in mod neclintit, in lucrurile care nu se vad ca mai apoi sa pot vedea ceea ce poate face credinta.
…  Ajung sa gust si sa tanjesc tot mai mult dupa cautarea si apropierea Lui. Eu nu sunt un mister pentru El iar pe masura ce Il caut mai mult, ma apropii de El, Il cunosc, Il iubesc mai mult. Pe masura ce Il cunosc deprind si imi e odihna increderea in El si tot mai bine  imi cunosc locul. Daca ma poarta pe munte sus, in adanc de vai, ori daca-mi sunt parte lovituri de val, totusi inima mea cunoaste bucuria de a-si stii locul: in inima Lui.
….  Acolo, in inima Lui, alaturi de  pacea, siguranta, linistea de care are nevoie inima mea se ascunde in ocrotitoarea, statornica  Lui dragoste .

One Response to Poveste cu cântec

  1. cris says:

    colectie de cantece despre viata !! adevarat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *