Dincolo de imaginea din oglinda„Ce se poate cunoaste despre EL ne este descoperit in noi caci ne-a aratat  ”( Rom 1:17)  

Tanjirea din mine sa fiu cunoscut si iubit  sa ma cunosti si sa ramai iubitor pentru mine; sa fiu  iubit, de tine, de acel dorit mie dintre oameni, pe care tanjesc sa te cunosc si sa raman iubitor pentru tine… e umbra, imaginea in oglinda a placerii Lui desavarsite de a fi cunoscut. Implinirea  tanjirii sa pot incredinta inima, planurile, asteptarile, sa pot  primi si purta, cu iubire, inima, planurile, asteptarile…  e umbra, imaginea in oglinda a implinirii desavarsite in EL.

        Mi-a aratat, in mine, despre EL: EL e  singurul consistent, adevarat si implinitor in mod desavarsit!!  Il caut pe EL. Si in drumul meu spre EL, ca sa-L vad mai bine, ma invata  lucrul in gradina din oglinda: plantezi cu bucurie cunoasterea si iubirea,(te)investesti; uzi cunoasterea si iubirea cu lacrimi de dragoste, acceptare, ingaduinta si renuntare iubitoare; cureti cunoasterea si iubirea cu adevar spus in dragoste si in lumina (zilei) de Sus;  smulgi tot ce impiedica cresterea cunoasterii si iubirii, coborand, mai intai, in tine; hranesti, la timp, la nevoie, terenul, pentru cresterea cunoasterii si iubirii, cu iertarea deprinsa din chiar cunoastere si iubire  

        Imaginea, oglindirea, descrierea  placerii Lui desavarsite de a fi cunoscut, e in noi. Insa … odihna cautarii, implinirea, e dincolo de imaginea din oglinda, de noi: e in EL!

                                                  

      

Like 2 People Liked this
avataravatar


2 Responses to Dincolo de imaginea din oglinda

  1. Kamelia Schneider says:

    Ma delectez, ma bucur si cateodata cad pe ganduri citind tablourile create de tine.
    Cat de frumos si minunat lucreaza Domnul in viata ta, in vietile noastre.
    Multumesc frumos pentru faptul ca impartasesti acesti picuri de roua cu noi.
    Kamelia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *