ÎntâlniriVrei să te faci bine?

Domnule, nu sunt bine, nu mă pot ridica, nu mă pot ajuta să mă fac bine. Am încercat, nu pot , nu e în puterea mea nimic. Nimeni nu mă poate ajuta, nimeni nu e lângă mine la timp. Nu am să ajung vreodată bine cum văd pe alții în jur. Am renunțat să mai sper. Tot ce văd pentru mine e targa. Ea mi-e locul de veghe și de odihnă, locul căruia aparțin, singurul care îmi aparține. Nu am pe nimeni, Domnule

Ridică-te, ia-ți targa și umblă! 

Să mă ridic?!?! Mă uit cu ochi goi în ochii Tăi. Văd că nu povestim, nu-mi descrii despre vindecare ci înțeleg că îmi vorbești vindecare. Văd că Tu vorbești realități. Cuvântul Tău, ia forma în mine: vindecare. N-am știut formula, nu o știu. N-am putut ajuta. Tu, care ai putere să dai forma vindecării, ai făcut totul. Ma ridic. Iau targa: trăirea, istoria. Încerc, încep să umblu.

Și ne reîntâlnim de atunci mereu Domnule. Cuvântul Tău îmi dă viața iar ochii Tăi … mă ajută să-mi văd umblarea. Și… te iubesc Domnule !

(Ioan 5:1-15)

Like 4 People Liked this
avataravataravataravatar


6 Responses to Întâlniri

 1. Delia Filip says:

  :) Ridica-te si umbla! Si nu uita sa si traiesti:) Asa mi-a zis si mie. Acelasi Domn.

 2. Pocăitu' says:

  Ce ciudat e ca ne zbatem asa mult singuri pana ne pierdem mintile in loc sa strigam la Cel ce da vindecare… Asa am facut si eu, am incercat toate variantele dar oare de ce nu am strigat de prima data spre El, spre Vindecator?

  • Mihaela says:

   El e sursa Vietii dar eu, noi, de multe ori ne deconectam si incercam sa alimentam cu propriile resurse care , in final, se dovedesc a fi nesatisfacatoare.

 3. Angela says:

  Minunat…GBY :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *