Paini si pesti    Tatal Il iubeste pe Fiul si a dat toate lucrurile in mana Lui. (Ioan 3:35)

    In El e Viata. Iar eu,viu din cauza Vietii Lui, sunt acolo, printre toate lucrurile, in mana Lui. Ma stie, ma cunoaste, sunt a Lui. Ma cheama pe nume. Intreaba de painile si pestii mei. De ce ma intrebi?? Increderea nu e usoara!! Sunt ale mele, painile si pestii mei. Resursele si nadejdea mea! Am venit cu ele de acasa, de unde sunt eu. Am venit sa ascult. E tot ce mi-am putut pregati eu mai bine ca sa ma tina in putere.

    Adu la Mine … De ce Doamne?! Ai toate lucrurile in maini, rogu-Te descurca altfel lucrurile!! Imi ceri tot ce mi-am pregatit eu ca suficient pentru mine! Adu la Mine …  Cum voi rezista timpului care imi sta inainte ?! Eu, iti voi fi mai mult decat suficient.                                                                                   

     Ia painile, Doamne …  si pestii… In Tine e Viata. Iar eu,viu din cauza Vietii Tale, sunt acolo, printre toate lucrurile, in mana Ta.

Like 2 People Liked this
avataravatar


4 Responses to Paini si pesti

  1. Ana Stafford says:

    WOW, ce mult imi place cum ai expus predarea a tot ce credem ca ne apartine, a lucrurilor care ne aduc “siguranta”….. ahhhhh, de cate lucruri m-am legat si m-am tinut cu tot ce am avut in mine, sa nu cumva sa le pierd, fara sa imi dau seama ca adevarata siguranta este in EL si in nimic altceva si in nimeni altcineva. Foarte real!!

    Si totusi, “lucrurile fac sens” cand imi amintesc sau imi aminteste ca El este plin de bunatate fata de mine si atunci cand imi cere ce cred ca este al meu, este de fapt pentru a-mi da mult mai mult.

    Mersi mult pentru ganduri.
    Ana

  2. Am o observatie de facut, dar nu vreau sa te supar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *