Viata …Cand ti se ia totul, tot despre ceea ce crezi tu ca te-ar face fericit, cand mori – renunti la tine – agonizand la vederea faptului ca nu mai ai putere si motiv sa traiesti conform planurilor si dorintelor tale, atunci e momentul prielnic, poate singurul moment, in care e posibil sa renasti, sa intelegi ca Dumnezeu e in masura, singurul in masura, singurul care vrea si poate – daca si tu alegi, sa iti dea, in EL, intregirea, implinirea, linistea, viata adevarata. Pana mai are prioritate si gust a fericire investitia in, alergarea dupa si obtinerea unor lucruri ale vietii acesteia, pana mai pastrezi speranta obtinerii fericirii in felul tau propriu si din lucruri marunte… vointa te va duce  intr-acolo din nou si din nou, nicidecum in alta directie. Ajungi astfel sa te multumesti cu putin, cu fake-uri nefericite ale fericirii. Finalitatea fiecarei alergari cautande de acest fel, vei constata  ca e doar …  inca o sageata in inima, dezamagire. Daca  iti ridici privirile spre EL te luminezi …  te luminezi de bucurie !!!

Inviere ! Renasti in EL, te regasesti cu bucurie mort fata de vechea alergare. Ai trecut prin moarte si asta a durut ! Insa te uiti cu recunostinta bucuroasa inapoi, cu incredere noua inainte, constati ca toate toate toate au avut sens si rost pentru a te conduce prin moarte la viata: Viata adevarata, viata ta, posibil a fi innoita, improspatata, infrumusetata continuu intr-un mod nedorit si strain pana acum tie, si totusi, atat de potrivit cu tine! Aici, prin si dupa moarte, incepe viata adevarata, fericirea neegalabila in EL, increderea iubitoare, bucuroasa, linistita, in EL care e prietenul tau suveran si iubitor… un prieten care nu te va lipsi niciodata de EL insusi si de nici un bine, asa incat finalitatea, sa fie, pentru tine, odihnitoarea si datatoarea de viata asemanare cu EL. Sa fi ca EL pentru ca esti din EL … fericitul Dumnezeu!  Sa fi ca EL: un om care, bucurandu-se si multumitor fiind pentru viata primita, gustand dulceata prieteniei Lui sigure, traieste cu adevarat IN El, luand parte si facand parte in jur de iubire, bunatate si lumina fericirii cunoasterii Lui.

Si … de dragul cunoasterii Lui, a celui ce constati ca te intregeste in EL, de dragul pastrarii dulcii si implinitoarei Lui prietenii, vei dori bucuros, clipa cu clipa, sa traiesti, sa lucrezi potrivit cu adevarul eliberator, mereu proaspat, innoitor, descoperit in EL, despre EL si… despre tine. Vei considera toate lucrurile un nimic fata de pretul nespus de mare al cunoasterii Lui. Esti intregit … si fericit sa stii ca esti si cresti spre ceea ce trebuie sa fi. Traind asta: viata, intregirea din tine, primite in EL, astea ating in jur si … “expunerea” ta poate fi o sansa in plus pentru cei in mijlocul carora esti ca, de Dumnezeu condusi, prin moartea lor, sa ajunga la invierea, intregirea  lor, sa prinda gust de … propria lor viata IN EL.

Like 2 People Liked this
avataravatar


One Response to Viata …

  1. Ana Stafford says:

    Ahhh, ce proaspete imi sunt toate … inca simt mirosul si gustul pamantului :-))) Il iubesc mult pentru viata pe care mi-a daruit-o in El!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *